The Single Best Strategy To Use For هزینه تخریب ساختمان
The Single Best Strategy To Use For هزینه تخریب ساختمان
Blog Article
این رشته تخصصی و میانرشتهای نیازمند دانش مهندسی عمران، مکانیک، مواد و ایمنی است. مهندسان تخریب با در نظر گرفتن نوع ساختمان، موقعیت مکانی و مقررات ساختمانی، از روشهای مختلفی مانند تخریب مکانیکی، انفجاری، هیدرولیکی یا استفاده از حلالها بهره میگیرند.
آیا این نکته که مصالح ساختمانی و ضایعات حاصل از تخریب نباید به طور سقوط آزاد به خارج پرتاب شوند.
متأسفانه بسیاری از کارفرمایان بوده اند که به دلیل کاهش هزینه ها از افراد غیر متخصص و یا اصطلاحاً کارگر میدانی استفاده کرده اند و امروز به دلیل خسارت های جانی مجبور به پرداخت دیه های سنگین شده اند. رعایت اصول ایمنی و همچنین نحوه تخریب ساختمان حتی برای تخریب یک دیوار ساده و یا حتی تخریب شومینه نیازمند دانش مهندسی است و در صورتی که این دانش وجود نداشته باشد ایجاد خسارت تقریباً قطعی است. باید در نظر داشت که استفاده از یک مهندس باتجربه و آشنا به زیر و بم ساختمان در تخریب ساختمان اصل اول در کاهش هزینه های بعدی است. رعایت نکات ایمنی در تخریب ساختمان مهمترین بخش کار را تشکیل میدهد. همچنین استفاده از استادکاران ماهر تخریب ساختمان و کارگران باتجربه و آموزش دیده میتواند از بروز حوادث خطرناک جلوگیری کند. به عنوان یک توصیه همواره استفاده از شرکت های پیمانکاری معتبر و مهندسی از بروز حوادثی جبران ناپذیر جانی و مالی جلوگیری میکند. همچنین نظارت یک مهندس آشنا به زیر و بم ساختمان و با تجربه میتواند خیال کارفرما را از اجرای صحیح و بی دردسر تخریب ساختمان راحت کند.
تخریب مکانیزه : در این روش، از تجهیزات مکانیکی مانند بلدوزرها، جکهای هیدرولیکی، لودرها، و اکسکاواتورها استفاده میشود.
وقتی برای تخریب سراغ متخصصان میروید، از شما متراژ ساختمان، نوع متریال به کار رفته، قدمت و عمر سازه را میپرسند و بعد هزینه قیمت تخریب را اعلام میکنند.
بازسازی: در برخی از موارد نیاز است تا تخریب جزئی یا کلی ساختمان برای تعمیر، مرمت و یا تغییر کاربری صورت گیرد.
در صورتی که امکان بازدید از محل به دلایل شرایط قرنطینه ناشی از کرونا مقدور نیست. لطفاً از طریق واتساپ نسبت به ارسال عکس یا فیلم از محل مورد نظر اقدام کنید تا نسبت به برآورد اولیه هزینه تخریب ساختمان اقدام شود.
این روش هم نسبتا سریع است، اما برای تخریب در بافت متراکم شهری مناسب نیست و حتی میتواند به سازههای مجاور، خطوط زیرزمینی، شبکههای آب، برق و سایر زیرساختها آسیب بزند.
این ساختمانها معمولا با استفاده از تجهیزات بزرگ هیدرولیکی مثل جرثقیل، بیل یا بولدوزر بهصورت دستی یا مکانیکی تخریب میشوند.
رعایت حریم ایمنی و قوانین شهرداری: رعایت مقررات شهرداری و مبحث دوازدهم مقررات ملی ساختمان در خصوص ایمنی و حفاظت، از مراحل ضروری در تخریب ساختمانهای فرسوده است.
آیا قبل از شروع عملیات تخریب، اثرات ناشی از تخریب بنا در پایداری سازههای همجوار توسط شخص ذیصلاح بررسی شده است؟
آیا کلیه راههای ارتباطی ساختمان مورد تخریب به استثنای پلاکها، راهروها نردبانها و درهایی که برای عبور کارگران استفاده میشوند. در تمام مدت تخریب مسدود شده است؟
عملیات تخریب ساختمان معمولاً بهعنوان اولین گام در پروژههای عمرانی اجرا میشود. با این حال، در سالهای اخیر، آمار حوادث ناشی از تخریبهای غیر اصولی نشاندهنده تخریب ساختمان پیامدهای جانی و مالی سنگین این عملیات است.
آیا قبل از شروع عملیات تخریب با اطلاع و همکاری موسسات مربوطه جریان آب، برق، گاز و… قطع شده است؟